Vannkraner

Kjøp av nytt kjøkken er en stor beslutning, og det er mange valg som skal tas, blant annet hvilken vannkran man skal velge. Blandebatteriet er blant kjøkkenets mest brukte utstyr, og det stiller store krav til både kvalitet og funksjonalitet. Men valg av kran handler også om design. En kran i et flott design bidrar til helthetsinntrykket og fullender stilen på kjøkkenet. Derfor er det vigtig å tenke både på funksjon og design når du skal velge kjøkkenkran.

Fusion

Fusion gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran. Kranene har et stilrent design som gjør at de passer inn på ethvert kjøkken. Fusion fås i to forskjellige design, Round er for deg som liker de runde, organiske former og Square som gir en mer markert stil og litt mer kant til kjøkkenet. Fusion er tilgjengelig i krom, rustfritt stål, sort, messing, aldret messing og gull.

Flex

En kran med uttrekksslange er et godt valg hvis du ønsker ekstra fleksibilitet ved vasken. Flex har i tillegg til kaldt, varmt og kokende vann en praktisk uttrekksslange som gjør rengjøring av gryter og former enklere, og det er ikke noe problem å komme rundt i alle hjørner av vasken. Det er ikke mulig å tappe kokende vann når slangen er trukket ut. Flex fås i Round design og er tilgjengelig i krom og rustfritt stål.

Nordic Twintaps

Foretrekker du å ha det kokende vannet i en egen kran, atskilt fra det varme og kalde vannet, men ønsker kranene i samme design? Nordic Twintaps er et sett med en kokende vannkran og et blandebatteri i samme stilrene design. Den kokende vannkranen kan reguleres opp og ned i høyden. Du kan plassere en høy gryte stabilt på kjøkkenbordet og justere kranen deretter eller skylle en skjærefjøl nede i vasken ved å justere Quooker-kranen helt i bunn. Nordic Twintaps fås i Round og Square design og er tilgjengelig i krom, rustfritt stål, messing og aldret messing.

Nordic Single Tap

Ønsker du en kokende vannkran, men har allerede et blandebatteri som fungerer fint, og som du ønsker å beholde? Quooker Nordic kranen kan også kjøpes separat og kombineres med et eksisterende blandebatteri, slik at du får to kraner ved kjøkkenvasken. Nordic Single Tap kan reguleres opp og ned i høyden, den finnes i Round og Square design og i overflater som krom, rustfritt stål, messing og aldret messing.

Classic Single Tap

Nordic Single Tap finnes også i en klassisk modell som passer inn på det landlige kjøkken. Classic Single Tap har et klassisk og tidløst utseende, men en moderne brukervennlighet og funksjonalitet. Den finnes i Round og Square design og i overflater som krom og rustfritt stål.