Spar energi

Med en Quooker reduseres vannforbruket, det gjør også strømforbruket fordi du bruker mindre strøm til å koke en mindre mengde vann.

Dette forteller filmen

Når du bruker vannkoker, koker du ofte mer vann enn du trenger. Med en Quooker bruker du bare akkurat den mengden du trenger. Det betyr at mindre vann må varmes opp, og dermed sparer du strøm også.

En Quooker har lavt strømforbruk i standby. Det koster ikke mye å ha enkel tilgang til kokende vann. Takket være den effektive isolasjonen, er varmetapet veldig lavt.

Med en Quooker sparer du derfor både vann, strøm og penger.

Kort sagt

  • På grunn av den effektive isolasjonen er varmetapet veldig lavt
  • Beholderen med kokende vann bruker bare 10 watt i standby
  • Det er omtrent det samme som en WiFi-router bruker

Energimerke A
Teknologien med høyvakuumisolasjon som brukes i alle Quooker-beholdere har oppnådd energimerke A på energimerkingen. Kokevannsbeholderen er isolert med en patentert teknologi som gjør varmetapet veldig lavt. Til sammenligning har en vannkoker et stort varmetap, og du koker vanligvis opp mye vann du aldri bruker. Dermed trenger du ikke å ha et spesielt stort forbruk av kokende vann før standbyforbruket til en Quooker er opptjent.

Så lite koster det å ha en Quooker
En Quoker gir deg enkel tilgang til kokende vann. Det koster ca 150 kr per år (10 watt) i standbyforbruk å ha 100 ˚C kokende vann tilgjengelig hele tiden. Prisen er beregnet med en kWh-pris på 1,70 kr.

CUBE kjøleenhet bruker kun 5 watt i standby. Det tilsvarer henholdsvis 50 kr og 25 kr i året. CUBE-kjøleenhetens standby-forbruk tilsvarer ca. 25 kr i året.