Slik virker en Quooker

Hvordan virker en Quooker? Hvilke fordeler og eventuelle ulemper har den? Det får du svar på her.

Quooker over og under kjøkkenbenken

Kaldt og varmt vann rett fra kranen er vi vant til, noe annet er det med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran. Tenk deg bare hvor mye tid du sparer på å få vann til tekoppen, potetkjelen eller rengjøring på et blunk! 

Hemmeligheten bak herligheten, en 3 eller 7-liters beholder med vann som holder 110 ˚C, er skjult under benken. Den passer inn i de fleste underskap og skal bare kobles til strøm og vann.
Vanlig varmt vann fra springen bør ikke brukes til matlaging, men kokende vann fra en Quooker er perfekt til matlaging. Kaldt vann føres inn i beholderen hvor det varmes opp til 110 ˚C og temperaturen holdes deretter konstant, dermed kan ingen bakterier overleve.

Quooker-kranen er designet for å være sikker – både for barn og voksne. Kaldt og varmt vann styres som på en ordinær kjøkkenkran, mens man åpner for det kokende vannet ved å trykke ned to ganger og dreie på et separat grep på kranen.

Quooker har et stilrent design som gjør den til et statement på kjøkkenbenken. Du får den i ulike design og overflater slik at den passer til ethvert kjøkken.

En Quooker er enkel å installere, og passer både i nye og eldre kjøkken. Du kan derfor enkelt installere en Quooker selv om du ikke skal ha nytt kjøkken. 

Fordelene med en Quooker

En Quooker er trygg

Alle Quooker-kraner er barnesikret. Man må trykke to ganger og dreie med et separat grep for å tappe kokende vann.

Fire sikre grunner til å få Quooker på kjøkkenet ditt

Original og genial

Siden 1970 da Henri Peteri oppfant Quooker, har fokus vært å produsere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet som gjør hverdagen litt enklere.

Derfor er en Quooker genial

Spar plass

Med en Quooker får du bedre plass til å jobbe på kjøkkenbordet - fordi vannkoker og kaffemaskin blir overflødig! En Quooker-kran erstatter den gamle blandebatteri og fylles ikke lenger selv om det er opp til tre typer vann i den.

Så lite fyller det

En Quooker er miljøvennlig

Med en Quooker sparer du vann fordi du kun tapper presis den mengde vann du skal bruke. Dette betyr at vannforbruket ditt blir mindre og strømforbruket ditt vil gjøre det samme fordi du bruker mindre energi til å koke mindre vann.

Se hvordan en Quooker er miljøvennlig

Enkel å installere

En Quooker trenger bare å være koblet til vann og strøm.

Så enkelt er det å ha en lettere hverdag

Spar energi

En Quooker er energieffektiv. Takket være høyvakuumisoleringen bruker den faktisk kun 10 W standby-energi. Det er omtrent det samme som en WiFi-router.

Så lite koster det å ha en Quooker

Du sparer tid

• Lynrask kaffe og te

• Skold smokker og flasker

• Kok pasta og ris med en gang

• Desinfiser skjærebrettet

• Blanchere grønnsaker

• Rengjør enkelt lasagnefatet

Quooker gjør det enkelt