Slik virker en Quooker

Hvordan virker en Quooker? Hvilke fordeler og eventuelle ulemper har den? Det får du svar på her.

Quooker over og under kjøkkenbenken

Kaldt og varmt vann rett fra kranen er vi vant til, noe annet er det med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran. Tenk deg bare hvor mye tid du sparer på å få vann til tekoppen, potetkjelen eller rengjøring på et blunk! 

Hemmeligheten bak herligheten, en 3 eller 7-liters beholder med vann som holder 110 ˚C, er skjult under benken. Den passer inn i de fleste underskap og skal bare kobles til strøm og vann.
Vanlig varmt vann fra springen bør ikke brukes til matlaging, men kokende vann fra en Quooker er perfekt til matlaging. Kaldt vann føres inn i beholderen hvor det varmes opp til 110 ˚C og temperaturen holdes deretter konstant, dermed kan ingen bakterier overleve.

Quooker-kranen er designet for å være sikker – både for barn og voksne. Kaldt og varmt vann styres som på en ordinær kjøkkenkran, mens man åpner for det kokende vannet ved å trykke ned to ganger og dreie på et separat grep på kranen.

Quooker har et stilrent design som gjør den til et statement på kjøkkenbenken. Du får den i ulike design og overflater slik at den passer til ethvert kjøkken.

En Quooker er enkel å installere, og passer både i nye og eldre kjøkken. Du kan derfor enkelt installere en Quooker selv om du ikke skal ha nytt kjøkken. 

Fordelene med en Quooker

Sikker

Alle kranene er godt barnesikret, og man må trykke to ganger og dreie med et separat grep for å åpne for det kokende vannet.

Les mer

Energibesparende

Vakuumbeholderen holder godt på varmen. Standbyforbruket er ca. 50 kr. i året.

Les mer

Vannbesparende

Med en vannkoker, koker du ofte mer vann enn nødvendig. Med en Quooker koker du kun det vannet du har bruk for.

Les mer

Plassbesparende

Det kan være kamp om plassen på kjøkkenbenken. Den kokende vannkran gjør vannkokere og kaffetraktere overflødige.

Les mer

Tidsbesparende

Du trenger ikke vente på vannkokeren når du skal bruke kokende vann. Med en Quooker-kran får du kokende vann på ett sekund.

Les mer

Installasjon

En Quooker er enkel å installere, så lenge det er plass, strøm og vanntilførsel i skapet under kjøkkenbenken.

Les mer