De 5 oftest stilte spørsmål

 • Hvor trygg er Quooker-kranen?

  En Quooker er veldig trygg sammenlignet med f.eks. en vannkoker som står på kjøkkenbordet. Den er fastmontert i vasken eller på kjøkkenbordet, så i motsetning til vannkokeren kan kranen ikke velte. Alle Quooker-kranene er utstyrt med en barnesikret trykk og drei funksjon, så det kokende vannet ikke kan slås på ved en feiltakelse. I tillegg er kranene utstyrt med en dobbeltvegget tut slik at den ikke blir for varm på utsiden. Vannstrålen inneholder mye luft, og er derfor ikke massiv. Det betyr at du faktisk kan streife vannet uten å brenne deg. Risikoen for skålding er minimal.

  Se videoen eller les mer om sikkerhet her.

 • Kan jeg installere Quooker selv?

  Ja. Quooker leveres komplett og med monteringsveiledning, så du kan enten installere den selv eller få en rørlegger til å gjøre jobben. Du skal bare sørge for at du har en godkjent stikkontakt med jord (230 V), vannforsyning, godkjent lekkasjesikring og plass i skapet.

 • Kommer det virkelig 100 °C varmt vann ut av Quooker-kranen?

  Ja. Vannet oppbevares under trykk i beholderen ved 110 °C. Den høye temperaturen sikrer at vannet er helt sterilt. Ved denne temperaturen overlever ikke bakteriene fra det kalde vannet

  Temperaturen faller til 100 °C når det kommer ut av kranen. Når vannet kommer i kontakt med en kanne eller kopp, er temperaturen 93 – perfekt for te og kaffe.

  Dessuten forbedrer kullfilteret vannets renhet og smak. Derfor opplever mange at kaffen og teen smaker bedre når den er brygget med vann fra Quooker.

 • Bruker ikke Quookeren mye strøm?

  Nei, en Quooker bruker ikke mye strøm. Beholderen er vakuumisolert og bruker derfor mindre enn 10 W i dvalemodus (standby).

  Det koster altså mindre enn 50 kr i året å ha kokende vann til rådighet – hele tiden – på kjøkkenet.

  Les mer om strømforbruk

 • Lampen på Quooker-kranen blinker, hva er feil?

  Hvis lampen blinker raskt, angir det en feil. Se hvad du skal gøre under Feil på din Quooker.

Kontakt

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ikke finner svar her på siden. Har du problemer med et Quooker-produkt, vennligst bruk vårt kontaktskjema så vi får alle nødvendige opplysninger og kan hjelpe deg best mulig.

Garanti

Alle Quooker-produkter har to års garanti. Vi anbefaler at du registrerer produktet ditt, slik at vi kan hjelpe deg raskere.

Spørsmål og svar fordelt på emner

Sikkerhet
Installering
Bruk
Generelt
Service & vedlikehold
Energiforbruk
Hygiene
Feil
Produkter

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Hvis du ringer eller skriver til oss angående dine Quooker-produkter, vennligst opplys produktets serienummer. Se hvordan du finner serienummeret.

Skriv til oss

For service: Benytt kontaktskjemaet

Generelle forespørsler: [email protected]

Service forespørsler: [email protected]

Ring til oss

Telefon 66 89 23 23

Man-tors: 9.00- 16.00

Fredag: 10.00-15.00

Stengt mellom jul og nyttår