Quooker rose copper

En elegant juvel

Sjarmerende, raffinert og glamorøs. Den nye Quooker-kranen med rosenrød kobberoverflate er som en nøye utvalgt juvel. Denne unike nyansen er inspirert av kobber, men også med et hint av rosa, noe som gir en varm, tidløs glans til kjøkkenet og lyser opp hele rommet alene.

Rosenrød kobber er allsidig og kan kombineres med en rekke forskjellige materialer og farger. Fargenyansen passer godt sammen med en lys, skandinavisk fargepalett og tilfører et moderne preg på marmor og naturstein. I andre miljøer kan den derimot skape en vintagepreget stil. Den gir best effekt i et mørkt kjøkken, der den rosenrøde kobberkranen viser seg å være et skikkelig blikkfang.

Kranen som kan alt

Disse kranene tapper kaldt, varmt og 100 °C kokende vann på et øyeblikk, og sparer dermed mye tid, energi og plass på kjøkkenet. Flex er også utstyrt med en fleksibel, uttrekkbar slange for ekstra rekkevidde i vasken, med kaldt eller varmt vann. Hvis du også ønsker at Quooker skal tappe avkjølt og kullsyreholdig vann, er det bare å koble den sammen med CUBE. Dette gir deg avkjølt og kullsyrevann, slik at du kan få mest mulig ut av Quooker.
Matchende såpedispensere og rosetter med rosenrød kobberoverflate er også inkludert i sortimentet.

Fusion Square

Fusion Round

Spar energi med en kokende vannkran fra Quooker

Trenger du kokende vann flere ganger om dagen, bruker ikke en Quooker mer energi enn en vannkoker.

Hvilken Quooker kran passer meg?

Velg bekvemmeligheten av en 3-i-1 kran eller en separat kokende vannkran som kan justeres i høyden.