Plassbesparende

Færre og stilrene elementer har lenge være en regjerende kjøkkentrend. Mange har en åpen kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er synlig fra stuen, og da kan det være en god ide å sørge for ryddige flater hvor minst mulig står fremme på kjøkkenbenken. I fremtiden vil vi se flere integrerte kjøkkenløsninger, som f.eks skjulte stikkontakter i bordet, innebygde høyttalere og kjøkkenvifte i benken. Her er Quooker-kranen helt sikkert med på listen over fremtidssikrede løsninger.

Det kan være kamp om plassen på kjøkkenbenken, og den kan fort bli rotete når kaffe- og bakemaskiner, blendere og vannkokere skal ha sin plass. I tillegg til kjøkkenmaskinene, har man ofte oljer, krydder og skjærebrett stående fremme, så det kan være en utfordring å finne plass til alt. En Quooker-kran gjør både vannkokeren og kaffetrakteren overflødig, og frigjør plass på kjøkkenbenken. En kokende vannkran er derfor helt klart praktisk på et moderne kjøkken.

En Quooker har både kaldt, varmt og kokende vann og er et alternativ til det vanlige blandebatteriet. Quooker - beholderen som står under vasken er kompakt (ned til 15 cm i diameter), og får fint plass selv i små kjøkkenskap. Du kan lese mer om beholderne her.