Overflater

Quooker-kranene fås i krom, rustfritt stål, black, messing, aldret messing og gull. Finn den overflaten som passer til ditt kjøkken, velg mellom klassiske materialer eller mørkt metall.

Rose copper med et hint av rosa

Rose copper er en elegant nyanse inspirert av kobber med et hint av rosa. Flex- og Fusion-kranene kan leveres i Rose copper.

Gunmetal med blå undertoner

Gunmetal er et materiale som kombinerer en dyp, mørk grå farge med blå undertoner. Flex- og Fusion-kranene kan leveres i Gunmetal.

Blank krom

Krom er en blank, sølvfarget overflate. Alle våre kraner kan leveres i krom.

Stilig rustfritt stål

Rustfritt stål er mindre blank enn krom. Alle våre kraner kan leveres i rustfritt stål.

Minimalistisk sort

Black er en matt, svart overflate med PVD-belegg, som er slitesterk mot riper. Flex- og Fusion-kranene kan leveres i sort finish.

Vakker gylden messing

Messing er en blank og gyllen overflate som får patina over tid hvis du ikke polerer den. Du kan få våre Fusion- og Nordic-kraner i polert messing.

Flott aldret messing

Aldret messing har et mørkere utseende enn messing, og blir lysere over tid. Du kan få våre Fusion-, Classic Fusion- og Nordic-kraner i aldret messing.

24 karat gull

Gullkraner er belagt med 24 karat. Gull forblir skinnende og får ikke patina. Du kan få Fusion-kranene i gull.

Om messing og aldret messing

Kraner i messing og aldret messing har helt spesielle overflater som patinerer over tid. Fargen vil endre seg ved berøring samt ved kontakt med bl.a. matoljer, samt sure og basiske væsker. Det kan forekomme forskjeller i fargenyanser på de enkelte delene av kranen. Les her om vedlikehold og rengjøring.

Se hvilke kraner som er tilgjengelige i hvilke overflater

Såpedispensere er tilgjengelige i de samme overflatene