Om Quooker

Siden Henri Peteri oppfant Quooker-kranen i 1970, har fokuset vært å produsere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som samtidig bidrar til å gjøre hverdagen litt enklere.

Da ingeniør Henri Peteri i 1970 ble involvert i utviklingen av hurtigsuppe for en internasjonal matprodusent, innså han raskt at intensjonen om å ha suppen klar på et minutt ikke var mulig, med mindre man alltid har kokende vann tilgjengelig. Ideen brant seg fast, Henri Peteri sa opp jobben og tilbrakte det meste av tiden i kjelleren, hvor han utviklet en kran med kokende vann.

Mange prototyper, design, tilbakeslag og tekniske forandringer senere, produserer vi nå titusenvis av Quooker-kraner hvert år. Vi har mer enn 1300 forhandlere i Skandinavia, salget fordobles hvert 2. år, og vi er etableret i Nederland, Luxemburg, Tyskland, Storbritannia, Belgia, UAE, Schweiz, Israel, Hong kong, Danmark og Norge.

Jobb hos Quooker

Quooker Skandinavien A/S står for salg, distribusjon, markedsføring og service av Quooker i hele Skandinavia, og har et distribusjonsnett på 1300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisasjon med mer enn 100 ansatte. Vi er et firma som stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt hva vi gjør. Det er grunnen til at vi fortsetter å vokse. Vi har en klar ambisjon om å selge det beste produktet, og være den beste samarbeidspartner for våre kunder. Intet mindre.

Dykk ned i historien om Quooker

Fra en fantastisk ide til internasjonal suksess. Henri Peteri og sønnene Niels og Walters iverksetterhistorie er både spennende og morsom.

Quooker og bærekraft

Med en Quooker-kran får du et bæredyktigt produkt som holder i mange år. Hos Quooker ønsker vi å være bæredyktige i alt vi foretar oss. Dette gjelder ikke kun i forbindelse med utviklingen av våre produkter, men også respekten for miljøet og våre omgivelser.

På hovedkontoret i Nederland hvor alle Quooker-produktene produseres, ble det i forbindelse med oppføringen av et nytt bygg i 2016, installert 900 solcellepaneler på taket. Solcellene dekker bygningens samlede behov for energi og bidrar til å redusere virksomhetens CO₂ utledning.

Quooker Norge AS organisasjonsnummer: 892 044 082