Betaling

Betalingsmuligheter. Du kan bruke følgende betalingsmetoder: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American ExpressBETALING MED KREDITTKORT. Når du betaler med kredittkort skal du skrive inn kortnummeret, utløpsdato og den 3-sifrede sikkerhetskoden som er angitt til høyre for signaturfeltet på baksiden av kortet.

Sjekk at all informasjon skrives inn korrekt for å unngå forsinkelser. Beløpet reserveres på kortet når du sender inn bestillingen. Pengene trekkes først når varene sendes.

SIKKERHET. For å gi deg den beste sikkerheten, bruker vi 3D Secure Standard ved betaling med kredittkort. Det betyr at det er et ekstra steg i betalingsprosessen. Når du har logget inn skal du skrive inn en kode til bruk for detaljhandlere som benytter systemet. Quooker guider deg steg for steg gjennom 3D Secure Standard-transaksjonen.

DATASIKKERHET. Av hensyn til sikker behandling av kredittkort- og ordreopplysninger sender vi alltid informasjonen i kryptert form. Vi bruker SSL-kryptering (Secure Socket Layer). 

QUOOKER-SUPPORT

RING OSS
66 89 23 23
ÅPNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00