Sett sammen din Quooker

Ønsker du at finne ut av, hvilken kran og beholder der passer best for deg? Følg trinnene nedenfor, så er du godt forberedt til å bestille din Quooker hos en av våre forhandlere. Du kan skrive ut dit valg, som pdf eller sende den som e-post.

01. Velg en kran

Velg Flex eller Fusion og få én kran til kaldt, varmt og kokende vann. Eller velg en kran i tillegg til ditt eksisterende blandebatteri eller en av Twintap-settene, hvor Quooker-kranen og blandebatteriet er utført i samme design.

FlexFlex
Fusion SquareFusion Square
Fusion RoundFusion Round
Nordic Square TwintapsNordic Square Twintaps
Nordic Round TwintapsNordic Round Twintaps
Nordic Square Nordic Square
Nordic RoundNordic Round
1 2 3 4 5 6 7
02. Velg en utførelse

Quooker-kranene fås i forskjellige utførelser.

    Velg først en kran

03. Velg en beholder

Du kan velge mellom tre typer av beholdere: PRO3-VAQ, som leverer kokende vand med en gang. COMBI (tilsluttes kaldtvannsledningen) som leverer kokende og varmt vann med en gang, eller COMBI+ (tilsluttes varmtvannsledningen) som leverer kokende vand og ubegrenset varmt vann. Avstanden fra vannkranen til bereder er avgjørende. Er avstanden 6 meter eller mere, bør du velge en COMBI eller COMBI+ beholder.

04. Tilbehør

Det finnes et sortiment av tilbehør til din Quooker. Vi har såpedispenser i samme design som Fusion og Nordic kraner samt opphengsbeslag til våre beholdere

  • fortsette uten tilbehør
05. Se ditt valg

For å gjøre det enklere, kan du skrive ut ditt valg eller sende en pdf-fil her.

Pris Velg først en kran og en beholder
Last ned