Miljøvennlig

Med en Quooker tapper du nøyaktig den mengden vann du trenger. Når det gjelder vannsløsing, er en Quooker både en investering som kan spare penger, og en miljøvennlig løsning.

Dette forteller filmen

En Quooker er ikke bare smart, den er også miljøvennlig.

Når du bruker vannkoker, koker du ofte mer vann enn du trenger.

Med en Quooker bruker du bare akkurat den mengden du trenger.

Det betyr at mindre vann må varmes opp, og dermed sparer du strøm også.

Hvis du må vente lenge på varmtvannet, kan Quooker med en spesiell beholder blande kokende vann inn i vannstrømmen. Da får du ubegrenset med varmtvann med en gang, og unngår å sløse.

Kort sagt

  • Tapp akkurat den mengden vann du skal bruke, og spar vann og strøm.
  • Med avkjølt vann med og uten kullsyre direkte fra kranen, kan du droppe plastflaskene.
  • Venter du lenge på varmtvannet, er det enda mer å spare med COMBI+ beholderen

Venter du lenge på varmtvannet?
Mange venter lenge på vanlig varmtvann. Det skyldes vanligvis at vannet har lang vei fra varmtvannstanken. Her har Quooker også en løsning som sparer både tid og vann. COMBI+ beholderen vår blander kokende vann med kaldt vann, slik at du umiddelbart kan tappe varmt vann. Når varmtvannet kommer fra varmtvannstanken, blir mindre og mindre kokende vann tilsatt fra COMBI+ beholderen.

Farvel til vannsløsing

Når du har lyst på et glass kaldt vann, må du kanskje la vannet renne helt til det blir kaldt. Det kan koste mange liter vann per dag. Alternativt kan du oppbevare vannflasker i kjøleskapet, men de tar plass og det går også med energi til å kjøle ned flaskevannet i kjøleskapet.

De fleste vannkokere krever minimum en halv liter vann for å kunne brukes, selv om du bare trenger vann til én kopp kaffe. Med en vannkoker varmer du ofte opp mer vann enn du faktisk trenger, det er sløsing med vann. Men en Quooker kan du unngå dette fordi du tapper nøyaktig den mengden vann du faktisk trenger.