Beholdere

Du kan velge mellom tre forskjellige typer beholdere. PRO3 til levering av kokende vann, COMBI til kokende og varmt vann, og COMBI+ til kokende vann og tilskudd til varmtvannet.

Hvilken beholder du skal velge er avhengig av behov og plassen på kjøkkenet.

PRO3-beholderen inneholder 3 liter kokende vann, og er vår mest solgte beholder til privathusholdninger. Beholderen kan stå i kjøkkenskapet eller henges på veggen. Beholderen kan også brukes i en kjøkkeninnredning med skuffer. Når du har tømt beholderen, er det kokende vannet klart til bruk igjen etter ca 10 minutter.

Velg COMBI-beholderen hvis du ikke har innlagt varmt vann. I tillegg til kokende vann, gir beholderen 50-60 °C varmt vann ved å blande kokende vann inn i det kalde vannet. Beholderen inneholder 7 liter kokende vann.

Du bør velge en COMBI+ beholder hvis du venter lenge på varmtvannet. COMBI+ beholderen gir kokende vann (100°C) via den kokende vannkranen, og varmt vann (50-60°C) umiddelbart via blandebatteriet. Med en COMBI+ beholder blandes kokende vann inn i det varme vannet, og etterhvert som vannet fra varmtvannsberederen når frem til blandeventilen, blandes det inn mindre og mindre kokende vann. Det betyr at du ikke trenger å vente på det varme vannet. Beholderen inneholder 7 liter kokende vann. Velger du å installere en COMBI+ - beholder, unngår du et stort vanntap mens du venter på at vannet skal bli varmt.

Mange tror at vannet i Quooker-beholderen blir gammelt, men det er ikke tilfellet. Vannet oppbevares under trykk, og holder på den måten på luftinnholdet. Når du åpner for det kokende vannet i kranen, presses vannet gjennom et tynt filter som renser vannet. Det kokende vannet er derfor friskt og klart hver gang du tapper det. Du trenger heller ikke være redd for bakterier, for vannet i beholderen holder konstant en temperatur på 108 grader, slik at ingen bakterier kan overleve. Det er derfor helt trygt å bruke i matlaging og som drikke.

Andre PRO-beholdere: PRO3 er en del av PRO-serien som også finnes med større beholderkapasitet. PRO7, som inneholder 7 liter kokende vann, kan f.eks. være den perfekte løsning for institusjoner og profesjonelle kjøkken. På sidene her er det fokus på de beholdere som er relevante for alminnelige husholdninger. Kontakt oss for mer informasjon om andre beholdere.