Vi har fått en ekstrahjelp på kjøkkenet

For barnefamilien Teigen Hjelmsted handler det om å få hverdagskabalen til å gå opp. Med en Quooker på laget spares tid. Tid som er gull verdt. 

― I bunn og grunn handler det om tid. Med tre små barn må tidskabalen gå opp, og med en Quooker sparer vi tid. Den tiden er gull verdt for oss, forteller Natalie.

I en lekker enebolig bor Natalie Teigen Hjelmsted, hennes mann Jannik og deres tre små barn Jonas (7), Erle (4) samt lille Vitus på 20 måneder. Selv er hun ingeniørstudent på fulltid og Jannik er avdelingssjef i et pensjonsfirma. At det er hektisk med mange baller i lufta er det ingen tvil om, derfor er det viktig at hverdagsmiddagen går fort.

― Da jeg møtte Jannik hadde han akkurat renovert kjøkkenet sitt og installert en Quooker, så da vi kjøpte leilighet sammen i 2011, stod en Quooker – kran høyt opp på min manns liste over ting han bare måtte ha, forteller Natalie, og legger til at hun lett lot seg overtale, for fordelene var åpenbare.

Les barnefamilienes beste tips for en mer harmonisk hverdag med rolige morgenstunder og enklere matlaging.

Praktisk og enkelt

Syv år og tre barn senere har familiens Quooker nærmest vært i daglig bruk. Familien har også flyttet på seg underveis, men Quooker – kranen har hatt fast plass på kjøkkenet uansett. For nå kan de ikke leve uten.

― Da barna var veldig små var den superpraktisk i forhold til hyppig rengjøring av smokker og flasker. Nå er det også andre bruksområder som er viktig for oss, forteller Natalie.

For etter en lang dag skal mat lages og familien fores og det hele skal helst skje på 1-2-3.

― Vi liker å lage mat og kose oss med det, men i hverdagen handler det mest om at det skal gå raskt. Og maten som lages må være av det slaget som vi vet barna liker, sier Natalie og legger til at hun ikke bruker komfyren til å koke vann lenger.

Pastavann, og vann til grønnsaker hentes enkelt og greit fra Quookeren. Jevning til sauser blir klumpfrie og fine når kokende vann tilsettes framfor kaldt vann. Slikt spares det tid og ikke minst stress på.

― Vi har fått en ekstrahjelp på kjøkkenet. Det passer oss bra!

I tillegg til matlagning brukes Quooker flittig til rengjøring av kniver og til skjærefjøler i tre. Fjølene skylles enkelt under kranen for rask og sikker rengjøring.  

― Og kaffe og te er jo selvsagt. Det å slippe ventetiden ved å bruke en vannkoker er deilig. Vannkokeren tar jo ikke kjempelang tid, men det er greit å slippe styret, sier Natalie begeistret. 

Selv om barna er små har hun ikke fryktet at de skal skade seg på den kokende vannkranen.

― En Quooker er et veldig trygt produkt, og selv om jeg har hatt den i årevis har jeg aldri brent meg.  Det er klart, man skal passe seg, det er jo kokende vann, men vi opplever den som trygg i bruk, sier Natalie.

 Med en Quooker i huset blir baby-livet en lek. Les hvordan her.

At vannkranen også har et lekkert design er også et pluss for familien.

― Men, skal jeg være helt ærlig ville jeg fortsatt ha hatt den om den ikke så stilig ut, haha! Men det at den er superlekker og glir så pent inn i kjøkkenmiljøet skader jo ikke.

Hvem: Natalie Teigen Hjelmsted og Jannik Teigen Hjelmsted og barna Jonas (7), Erle (4) og Vitus (20 mnd)
Har hatt Quooker siden 2011