Vegetarisk ramen med Quooker

Ramen er ofte noe man forbinder med mye jobb og lang tilberedelsestid, men det trenger ikke være slik. Du kan få super, velsmakende ramen fra få ingredienser og minimalt med tilberedelse. Se f.eks. denne vegetarramen med glassnudler og friske grønnsaker – den kan du lage i en håndvending.

Quooker brukes til: Koke ingredienser, rengjøre skjærefjøl og koke egg

Ingredienser

1 terning grønnsaksbuljong
0,75 l kokende vann
1 hakket vårløk
50 g sjampinjong
1 ts finhakket ingefær
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
1 ss tamari
1 ts misopasta

Fremgangsmåte

Hell kokende vann i en gryte og tilsett buljongterningen. Hakk vårløken. Grovhakk sjampinjonger. Finhakk ingefæren. Finhakk hvitløken. Tilsett alle grønnsakene i den kokende vannet.

Les også hvordan du lager en sunn og lekker bulgursalat i en fei. 

Hell deretter olivenolje, tamari og misopasta i gryten og rør rundt. La blandingen trekke i en time.

Tilsett 100 g glassnudler og kok alt opp i to minutter. Server med et hardkokt egg delt i to.

Du kan se alle våre oppskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.