Hurtig matlaging: Slik sparer du tid på kjøkkenet

I hverdagen skal middagen helst gå fort å lage. Når du er ferdig på jobb, har hentet barn, handlet og dere endelig er kommet hjem, er barna ofte både sultne og utålmodige, og maten skal helst på bordet i en fart. Med en Quooker-kran på laget kan du spare tid på kjøkkenet. Her viser vi deg hvordan:

Kok pasta med Quooker

Alle elsker pasta, og med kokende vann fra Quooker-kranen kan du raskt og enkelt servere den italienske klassikeren. Det tar kun et øyeblikk å koke pasta når du ikke skal vente på at vannet koker, men bare kan tappe det direkte i gryten.

Legg fersk pasta i en gryte og hell over kokende vann fra Quooker-kranen. La pastaen koke videre på kokeplaten i 1-3 minutter. Server pastaen med pesto, cherrytomater og basilikum. Enklere blir det ikke.

Blansjering av bønner

Med en rask tur under det kokende vannet, litt salt og sitron er edamamebønner en velsmakende snack. Legg de frosne bønnene i et dørslag og blansjer dem kort.

La edamamebønnene dryppe av og hell dem over i en skål. Dryss med flaksalt og servér med sitron.

Tips for enkel og effektiv rengjøring av kjøkkenredskapene

Blansjering av spinat

Spinat kan brukes på utallige måter, både som en ingrediens i salater og i varme retter. Den fungerer også godt som tilbehør til kjøtt og fisk. Legg spinaten i et dørslag og blansjer den under Quooker-kranen. Hell spinaten over i en skål og dryss med parmesanost. Voilà — så har du sunt tilbehør til middagen.