Pasta penne med rosenkål og chorizo med Quooker

Det er mange måter å servere rosenkål på, og noen er mer populære enn andre. I denne oppskriften fra Jamie Magazine finner du en enkel rosenkålrett med pasta penne, chorizo og mandler.

Quooker brukes til: Tilberedning av pasta, blansjere grønnsaker. 

Ingredienser

Til 4 personer

200 g rosenkål 
4 små chorizopølser
4 fedd hvitløk (finhakket)
350 g pasta penne
1 håndfull bladpersille (finhakket)
Sitronskall fra 1 økologisk sitron
40 g mandler (ristede)

Servering: Parmesanost

Fremgangsmåte

Skyll rosenkålen og legg i en gryte med kokende vann. Blansjer i tre minutter og hell deretter vannet av. Avkjøl rosenkålen og del dem deretter i fire.

Varm en spiseskje olivenolje i panna og legg i chorizoen. Etter ett minutt tilsetter du hvitløk og lar det steke i ytterligere ett minutt. Tilsett rosenkål og stek i 1–2 minutter.

Prøv også denne herlige bulgur og kylling-salaten som du kan lage raskt og enkelt ved hjelp av Quooker-kranen.

Kok pastaen etter anvisningen på pakka. Hell deretter vannet av og tilsett blandingen med chorizo og rosenkål, persille og sitronskall.

Anrett i porsjoner og strø over mandler og parmesanost.

Rengjøring ved hjelp av Quooker

Rengjøringen gjøres enkelt når du har en Quooker til å hjelpe deg. Du kan f.eks. bruke det kokende vannet fra Quookeren til å raskt rengjøre skjærefjøla og gjøre vasken ren i en håndvending.