Åtte utenlandske blogger som du kan lese i jakten på inspirasjon til kjøkkenet

Nordisk design er stilren, men til tider kan den også være forutsigbar og småkjedelig. Hvis du mangler inspirasjon til innredningen av det nye kjøkkenet ditt, kan du utfordre den hjemlige stilen ved å se nærmere på utenlandske bloggere som kan sette litt ekstra farge på det nye kjøkkenet ditt.

Det finnes et hav av inspirasjonskilder, men vi har valgt ut åtte blogger fra forskjellige deler av verden som hver især gir konkrete innredningstips til kjøkkenet. Uansett om du liker stilrene klassikere, moderne design eller eksotiske fargekombinasjoner og sirlige mønster, finner du inspirasjon til det nye kjøkkenet, her.

Vi har valgt ut 8 bloggere fra ulike deler av verden, som gir innredningstips til kjøkkenet. Enten du foretrekker stilrene klassikere, moderne design eller eksotiske fargekombinasjoner og sirlige mønster, kan du finne inspirasjon til det nye kjøkkenet ditt her. 

  • På COCOCOZY.com skriver den amerikanske kvinnen Coco om boliginnredning med personlig preg. De utvalgte kjøkkenene har personlighet og svever mellom en rustikk og elegant design.
  • Møt eksotisk design i moderne stil hos det indiske nettmagasinet Design Pataki. I kategoriene Design og Dekor finner du spennende farger uten at det tar overhånd.

Her får du flere tips og råd om bruk av farger på kjøkkenet.

  • Ideal Home er et engelsk boligmagasin med innredningstips til hele boligen. Hvis du ser under Kjøkken, finner du klassiske engelske varianter med et snev av landlig idyll.
  • Hos Apartment34.com blogger Erin Hiemstra om alt det gode i livet: Reiser, mote, shopping samt innredning. Utvalget av kjøkken eimer av sydlandsk inspirasjon.
  • Design Sponge er en internasjonal blogg med skribenter fra ulike deler av verden, og under fanen interiør finner du inspirasjon fra blant annet Marokko, Europa, USA og Australia.
  • SF Girl by Bay gir inspirasjon om innredning generelt, men se spesielt innlegget om grønt på kjøkkenet hvor du får gode tips til fargebruk på en diskret og elegant måte.
  • På Will Taylors blogg, Bright Bazaar, får du en mengde farger og gode råd til hvordan du kan bruke farger i innredningen. Overveier du å bruke gult på kjøkkenet? Se hvordan du gjør det best, her.
  • Apartment Therapy er en av de helt store kildene til boliginnredning og design på den internasjonale scenen. La det blant annet inspireres av deres House Tours, hvor du hele får bli med hele veien rundt i unike boliger.

Forhåpentligvis kan disse bloggene hjelpe deg å utvide horisonten og gi deg mot til å prøve nye fargekombinasjoner, lokke deg til å velge nye tekstiler og mønster samt å gjøre plass til designelementer fra fjerne land. Hust at du ikke trenger å holde deg innenfor landets grenser når du utfordrer dine egne.

 Du kan også finne inspirasjon hos norske boligbloggere her.

Inspiration køkken  blog quooker