Ingefærshot med gurkemeie med Quooker
Ingefærshot med gurkemeie er for mange en lifesaver for immunforsvaret.

Gurkemeiens lange og fargerike historie i mange asiatiske kulturer omfatter århundrers bruk som krydder og medisin.
Quooker brukes til: Koke ingefær – og gurkemeieblanding.
Ingredienser
100 g snittet ingefær
50 g gurkemeie
5-10 pepperkorn
0,5 l kokende vann
2 sitroner
1 ts honning
Fremgangsmåte
Skrell og snitt ingefær og gurkemeie. Tilsett kokende vann og la det putre på komfyren i ca. 30 minutter.
Prøv også vår sunne ruggrøt som du raskt og enkelt kan lage med kokende vann fra Quooker-kranen.
Tilsett deretter saften fra to sitroner samt 1 ts honning og rør rundt.
La blandingen kjøle ned natten over. Hell blandingen over på en glassflaske.
Ingefærshoten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 14 dager.
Du kan se alle våre oppskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.