Couscous med Quooker

Denne enkle couscous-salaten er perfekt som vegetarisk hovedrett eller som tilbehør til kveldsmaten. 


Bruk grov couscous hvis du ønsker en sunnere versjon. Salaten krever minimalt med forberedelse og kan lages raskt, også i en travel hverdag.

Quooker brukes til: Koke couscous, rengjøre skjærefjøl

Ingredienser

100 g couscous
0,25 l kokende vann
2 ss olivenolje
½ ts salt
50 g cherrytomat
50 g agurk
½ paprika
50 g edamamebønner
50 g fetaost

Servering: Fersk basilikum

Fremgangsmåte

Legg couscous i en skål eller dyp tallerken og tilsett kokende vann. Tilsett olivenolje og salt. La det trekke i 10 minutter. Rør deretter rundt i couscousen med en gaffel.

Prøv også denne herlige hylleblomst-teen som du kan lage raskt og enkelt med kokende vann fra Quooker-kranen.

Skrell agurken, del den på langs og fjern kjernene med en teskje. Skjær den i tynne skiver. Del cherrytomatene i to og skjær paprika i terninger. Bland ingrediensene ned i couscousen sammen med feta og edamamebønner. Pynt mer fersk basilikum på toppen. 

 

Du kan se alle våre oppskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.