Blomkålris med Quooker
Vil du prøve noe annet enn den klassiske hvite risen? Eller er du ute etter et sunnere tilbehør til kveldsmaten? Da er blomkålris et velsmakende alternativ der du ellers ville brukt ris. Og det er virkelig enkelt å tilberede en porsjon blomkålris. Ett minutt og litt kokende vann. Klart.

Quooker brukes til: Koke blomkålris
Ingredienser
½ revet blomkålhode
1 klype salt
Fersk persille
Fremgangsmåte
Del blomkålen i mindre buketter. Legg bukettene i en foodprosessor eller riv dem på et rivjern. Hell den revne blomkålen i en skål og tilsett kokende vann.
Se hvordan du lager vår lekre veggie-ramen.
La blomkålen stå i kokende vann i ett minutt. Hell deretter blomkålrisen i en sil og sil bort vannet. Smak til med en klype salt og pynt med fersk persille.
Du kan se alle våre oppskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.