CUBE kjøleenhet

Hvor er serienummeret?

Finn serienummeret til CUBE kjøleenheten på klistremerket på fremsiden, rett nedenfor touch displayet.

Fungerer CUBE med alle Quooker-kraner og beholdere?

Alle kraner og beholdere for kokende vann som Quooker selger nå, fungerer med CUBE.

Har du en Quooker-løsning som er kjøpt før 2019, bør du sjekke om kranen og beholderen er kompatible med CUBE. Hvis både Quooker-kranen og beholderen har W, R eller T i serienummeret, har de elektronikken som skal til for å brukes med CUBE.

Når skal jeg skifte CO2-flasken?

En CO2-flaske holder til ca. 60 liter kullsyrevann. Når mengden kullsyre i vannet blir mindre og mindre, og vannet tappes langsommere, er dette tegn på at CO2-flasken snart er tom. Når CO2-flasken er helt tom, blir det ikke tilsatt kullsyre i vannet.

Hvor kjøper jeg CO2-flasker og hvordan skifter jeg dem?

Du finner all informasjon om kjøp, retur og skifte av kullsyrepatroner til Quooker CUBE på denne siden.

Kan jeg justere mengden av kullsyre i vannet?

Ja, du kan bruke berøringsskjermen på CUBE til å stille nivået til 100 eller 50 %. Hvis du vil teste hvor mye kullsyre det er i vannet, kan du besøke en av forhandlerne våre som har CUBE i utstillingen.

Er det mulig å justere vanntemperaturen?

Nei, temperaturen kan ikke justeres. Vannet i Quooker CUBE-kjøleenheten har en temperatur på ca. 5–7 grader når det er fullt avkjølt.

Hvordan sikres tilstrekkelig ventilasjon?

Kjøkkenskapet hvor Quooker CUBE-kjøleenheten installeres, må ha tilstrekkelig ventilasjon for å sikre at produktet fungerer optimalt. Ventilatoren på baksiden av CUBE må ikke tildekkes eller sperres. Det må være minst 10 cm fri plass til luftsirkulasjon bak CUBE, og 2 cm på sidene.

For å sikre god luftsirkulasjon i skapet anbefaler vi at det lages fire hull med en diameter på 10 cm, to i øvre og to i nedre del av skapets bakvegg (se figur 1 nedenfor).

Hvis kjøkkenskapets bakvegg er tett på en vegg, vil de fire hullene i bakveggen ikke skape tilstrekkelig ventilasjon. Lag i så fall to hull på 10 cm i diameter i kjøkkenskapets bunnplate i stedet for de to hullene nederst på bakveggen (se figur 2).