Quooker og Eventyrlig oppussing

Quooker er stolt sponsor av Eventyrlig oppussing. Med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran får du både design og funksjon i perfekt harmoni.

Danske kjøkken forvandler nedslitte hytter til flotte ferieparadis

Det er fortsatt like fascinerende å følge med når Eventyrlig oppussing inntar skjermen hver torsdag kveld. Programmet er nå inne i sin sjette sesong. Over én million følger med når Halvor Bakke og hans team av håndverkere tar oss med på geniale forvandlinger av forfalte og slitte hytter, som vanligvis har en spektakulær plassering i den norske naturen. Følg med på de kreative løsningene og forvandlingene her på siden etter hvert som episodene blir vist.

Episode 1, Lodalen

Gutta tar turen til idylliske Nesdal innerst i Lodalen, der de skal forvandle en storgård til et lunt sommersted. Halvor viser hvordan små grep kan gi stor forandring, og Ole får et byggeprosjekt nede ved vannet.

Halvor har valgt modellen Nordic Classic til kjøkkenet, men gitt den klassiske fyllingsfronten en vri med den skogsgrønne fargen.

Episode 2, Os

Denne gangen går turen til vakre Os utenfor Bergen. Hytta trenger sårt en stilforandring, og her får gutta virkelig vist seg fra sin kreative side. De snur opp ned på dagens planløsning og lager morsomme utemøbler.

Kjøkkenet er denne gangen oppført i JKEs modell Nordic One i røkt eik med messinggrep og hvitmalte høyskap.

Episode 3, Foreholmen

... (ingen tekst at kopiere)

Episode 4, Sommarøy

Gutta skal til eksotiske Sommarøy utenfor Tromsø for å gjøre om et gammelt fjøs til et lekkert feriehus på Ibiza. Halvor lager lampe av stråhatter, og både Ole og Torkel har kreative prosjekter med gamle materialer.

I denne episoden designer Halvor kjøkkenet med modellen Nordic Nature. De loddrette lamellene bidrar til å gi rommet et unikt og levende uttrykk.

Episode 5, Nevlunghavn

Gutta tar turen til Halvors hjemtrakter, nemlig Nevlunghavn. Her har et ungt par arvet familiehytta, og ønsker seg en moderne og mer personlig stil. Gutta svarer på tiltale og legger spreke planer som de er spente på om faller i smak.

Halvor benytter den arkitekttegnede kjøkkenmodellen Woodlands fra JKE, til å skape et funksjonelt og romslig kjøkken med masse plass til å hygge seg.

Episode 6, Glomfjord

Med utsikt over hele Glomfjord ligger varmestua til Glomfjord Alpinanlegg. Denne slitne plankebua trenger sårt litt kjærlighet, og gutta snører på seg skiene og tar fatt på oppdraget.

Episode 7, Rennebu

I Rennebu ligger det en gård med en gammel tømmerhytte som ser ut som et feriehus i Karibia. Gutta vil finne tilbake til husets sjel, så her må de tenke kreativt.

Halvor bruker den klassiske kjøkkenmodellen Nordic Frame fra JKE til å skape et kjøkken som både passer perfekt inn i den gamle hytten og er moderne og stilfult. Halvor Bakke har selv et kjøkken i Nordic Frame.

Episode 8, Gaustatoppen

Fra stuevinduet i årets siste hytte ser man rett opp mot Gaustatoppen. Gutta får seg en stor overraskelse når de skal sette inn større vindusflater, men hytta blir likevel lun og koselig med nærkontakt til naturen.

Til kjøkkenet velger Halvor denne gangen de fingertappede craft-skuffene fra JKE. De fingertappede eikeskuffene er både moderne og gir dybde og karakter, og gir rommet litt hulestemning, slik at det er koselig og hyggelig å oppholde seg på kjøkkenet. Tre er det unike, naturlige og bærekraftige materialet som kan skape både hygge og personlighet på kjøkkenet eller i andre rom. Bak en skuff eller en front i tre ligger håndverket, og det setter vi pris på følelsen av. Det signaliserer kvalitet og omtanke.