Enkel installasjon

En Quooker kan installeres i alle kjøkkenskap der det finnes plass, vann og strøm, både på nye og eksisterende kjøkken. Quooker-kraner har standarddimensjoner, slik de vanligvis passer inn i eksisterende hull for kranen.

Dette forteller filmen

Det er enkelt å installere en Quooker. Det finnes en Quooker for enhver smak, og alle har én ting felles: De er enkle å installere på kjøkkenet ditt.

En Quooker med kokende vann består av en kran og en beholder. Beholderen plasseres i et skap under eller i nærheten av kjøkkenvasken. Alt du trenger er litt plass bakerst i skapet, en stikkontakt og vanntilførsel.

Skal du flytte? Da er det bare å demontere Quooker, og installere den på nytt på det nye kjøkkenet.

Kort sagt

  • Kobles bare til kaldtvannsledningen og 230V stikkontakt med jording
  • Passer både på nye og eldre kjøkken, og kan tas med når du flytter
  • Et kvalitetsprodukt som gir deg høy sikkerhet og lavt strømforbruk

Hva kreves når det gjelder vann og strøm?

Du kan montere en Quooker selv hvis du har en stoppekran/ballofix på kjøkkenet ditt, slik at du kan stenge vannet. Det er også viktig at din Quooker er koblet til en godkjent stikkontakt med 230 volt og jording.

Hvis stikkontakten under vasken allerede er i bruk av for eksempel en oppvaskmaskin, kan du kjøpe vår energifordeler. Den deler strømmen mellom de forskjellige tilkoblede enhetene, slik at sikringene ikke går hvis alle enhetene brukes samtidig.

Fem typer vann krever CUBE kjøleenhet

For å få avkjølt vann med og uten kullsyre, må du i tillegg til beholderen med kokende vann også ha en Quooker CUBE kjøleenhet. Beholder og kjøleenhet kan ev. plasseres i hver sitt skap.

Merk at kjøkkenskapet må være tilstrekkelig ventilert for å sikre optimal drift. Det skal være minimum 10 cm fri plass til luftsirkulasjon bak kjøleenheten, og det må sikres luftsirkulasjon gjennom skapet.

Installasjon av Quooker beholder for kokende vann