Energimerke A

Det er praktisk luksus å alltid ha kokende vann tilgjengelig. Med Quooker er det også energieffektivt. Quookers beholdere med kokende vann er blant de mest bæredyktige investeringer til kjøkkenet, og er blitt tildelt energimerke A.

Quooker-beholdere med energimerke A

Quooker COMBI-beholderne gir kokende vann på 100 °C samt varmt vann på 50-60 °C. Det er med god grunn beholderene COMBI og COMBI+ har fått energimerke A. Det er tale om de første varmtvannsbeholdere i verden med høyvakuumisolering, og beholderne er dermed den mest energieffektive varmtvannsforsyning du kan ha på kjøkkenet ditt.

Velg COMBI-beholderen hvis du ikke har innlagt varmt vann. Den er koblet til kaldtvannsrøret, og gir kokende vann samt varmt vann ved å blande det kalde vannet med det kokende vann fra beholderen. Her får du 7 liter kokende vann eller 15 liter varmt vann på 60 °C.

COMBI+ beholderen kobles til både kaldt- og varmtvannsrøret. På samme måte som COMBI-beholderen gir den øyeblikkelig varmt vann. Dermed unngår du det vanntap som ellers kunne oppstå når du venter på at vannet blir varmt. Her er det vannet fra varmtvannsrøret som blandes med det kokende vannet, og i det øyeblikk det varme vannet kommer frem til kranen stopper tilførselen av kokende vann. Siden det varme vannet nå kommer fra varmtvannsrøret, har du i praksis ubegrensede mengder varmt vann, pluss kokende vann.

Ofte stilte spørsmål