Blandebatteri og kokende kran i samme design

Sett med to separate kraner i samme design. Et blandebatteri med kaldt og varmt vann, og en Quooker med kokende vann. Quooker-kranen kan justeres i høyden. Kranene er tilgjengelig i ulike overflater. Se alle kran-overflater.

Nordic Round Twintaps


 • Kokende kran og blandebatteri i samme design
 • Slank design, tilgjengelig i mange overflater
 • Tilgjengelig i både Round og Square design

Tilgjengelig i:

 • Krom
 • Rustfritt stål

De Quooker van

Heel fijn om twee bij elkaar passende kranen te hebben, het ziet er schitterend uit in onze keuken. Ook is het heel duidelijk voor onze kleine kinderen dat de kleinere kraan niet voor kinderen is bedoeld en zij de grotere kraan kunnen gebruiken om handen te wassen. Een veilig idee!

Caroline

De 5 oftest stilte spørsmål om Nordic Round Twintaps

 • Kan jeg kjøpe den kokende vannkran separat?
  Ja, den kokende vannkran fra Twintaps-settet fås også separat. Den heter Single Tap når du kjøper den uten et matchende blandebatteri. Hvis du allerede har et blandebatteri du ikke ønsker å skifte, men ønsker en kokende vannkran, er Single Taps et bedre valg for deg.
 • Er funksjonen med det kokende vann barnesikret?

  Ja, kranen er sikret mot små barnefingre og det er heller ikke mulig å åpne for det kokende vannet ved en feil. Det kokende vannet åpnes ved hjelp av et trykk-og-drei grep på kranen. Grepet skal trykkes ned to ganger og deretter dreies mot klokka i en rask koordinert bevegelse.

  Med små barn i hus er en Quooker-kran en tryggere løsning enn f.eks en vannkoker som kan velte og gi store forbrenninger hvis barnet tar fatt i ledningen. En Quooker-kran kan ikke velte og det skal en bestemt og koordinert bevegelse til for å kunne åpne for det kokende vannet.

 • Kan Quooker installeres i både nye og eksisterende kjøkkener?

  Ja, du kan godt installere en Quooker på ditt nåværende kjøkken. Quooker-kranene har standardmål og passer sannsynligvis i hullet i bordplaten/vasken fra din gamle kjøkkenkran.

  I tillegg til kranen, skal det være plass til beholderen med kokende vann. Denne plasseres normalt i kjøkkenskapet under vasken, men kan også stå i skapet ved siden av.

  Den minste beholderen med kokende vann har en diameter på kun 15 cm og kan enkelt få plass i de fleste kjøkkenskap. Skal du ha nytt kjøkken, er det en god ide å tenke kranen med fra start, selv om det er forholdsvis enkelt å installere den på et eldre kjøkken. 

 • Kan man også få vanlig varmt vann fra en Quooker-beholder?

  Ja, hvis du velger den riktige beholder. Hvis du ikke har varmt vann tilgjengelig eller hvis du venter lenge før det varme vannet når frem til kjøkkenkranen, skal du velge en COMBI eller COMBI+ beholder. Disse beholderene kan gi varmt vann i tillegg til det kokende vann.

  COMBI-beholderen er til deg som ikke har varmt vann i kjøkkenkranen. Her blandes det kokende vann med det kalde vann, slik at du får vann med en temperatur på ca. 50-60 °C.

  Med en COMBI+ beholder blandes kokende vann inn i det kalde. Etterhvert som det varme vannet fra varmtvannsberederen når frem til blandeventilen, blandes det inn mindre og mindre kokende vann. Det betyr at du ikke trenger å vente på det varme vannet, men at du får varmt vann omgående.

 • Kommer det virkelig 100 °C varmt vann ut av kranen?

  Ja, vannet er ikke bare veldig varmt, men 100 °C kokende når det kommer ut av kranen. Beholderen med kokende vann er under trykk, noe som gjør at vannet oppnår en temperatur på 108 °C og sørger for at vannet er kokende når det kommer ut.

  Du kan derfor være helt sikker på at eventuelle bakterier i vannet er døde. Reglen om at man ikke må bruke varmt vann fra kranen til matlaging gjelder derfor ikke for det kokende vann fra en Quooker.

 • Krom
 • Rustfritt stål

Hvilken versjon passer deg?

Kranen er tilgjengelig i forskjellige overflater og kan kombineres med alle våre beholdere.